Mijn naam is Marieke Broeke, eigenaar van STINNDESIGN, gevestigd in Nederland. Na een studie aan het Amsterdam Management Fashion Institute, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. De afgelopen 23 jaar ben ik werkzaam geweest als (freelance) ontwerper met een grote passie voor print design. Vaak complete collecties, of print design opdrachten, in opdracht voor de stoffengroothandel, kinderkleding, nacht kleding, badmode, lingerie, homewear en de grafische sector. STINNDESIGN creëert nu vooral textiel dessins, all overs, geplaatste prints, sfeercollages en logo's voor vele doeleinden zoals; mode/kleding, interieur, textiel en lifestyle produkten.
ST!NNDES!GN ontwerpt leuke printjes maar ook technische tekeningen, model ontwerpen, illustraties en fotobewerkingen (geen concepten). Ik heb niet 1 vast handschrift, maar probeer mij in verschillende commerciële of persoonlijke doelgroepen te verplaatsen.
Deze website geeft je een impressie van m'n werk, maar ook de mogelijkheid om printseries te kopen die onderling gecombineerd kunnen worden. Tevens staan er unieke limited edition shawls, persoonlijke shawls, sierkussens, limited edition kleding en canvasdoeken op de site voor de verkoop. (zie link hieronder)
De studio biedt ook technische ondersteuning; de prints kunnen in andere kleuren worden omgezet of in uw eigen gewenste pantone kleuren. Alle prints zijn exclusief. Na verkoop, wordt de print of serie van de website verwijderd. U ontvangt de print serie op een CD, of kan worden verzonden per mail, als een JPEG, Photoshop of Adobe Illustrator bestand. Alle prints staan op rapport.
Voor informatie, freelance opdrachten of info over de verkoop van de produkten, kunt u contact opnemen met: stinndesign@xs4all.nl
Met vriendelijke groet,
CV
Terug naar boven