Mijn eerste boek 'MONSTERLIJK LEUKE UITSPRAKEN' is gepubliceerd!
Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Brave New Books en deze is nu te koop bij bol.com.
Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
2002,
‘t  Jaar dat mijn leven volledig op z’n kop zette, op een mooie manier welteverstaan! Ik werd moeder en Niels vader, ouders, van een fantastisch klein ventje, Stan! Zeker niet vanzelfsprekend, maar wat bijzonder mooi dat we dit mochten meemaken. In het begin ben je zoekende... je krijgt er immers geen opvoedkundig boekje bij. Maar wij, zo met z’n drietjes, deden ‘t goed, waren een mooi gezinnetje. Dit geluk werd in 2004 nog eens extra versterkt door de komst van onze 2e zoon Finn!
Naarmate de jaren verstreken en onze kinderen een beetje begonnen te praten, viel ‘t mij op, hoe aandoenlijk, grappig, emotioneel, liefdevol maar ook brutaal ze soms uit de hoek kunnen komen.
...“Om die ene uitspraak maar niet te vergeten”...
ben ik vanaf 't 2e tm. 13e levensjaar, de meest opmerkelijke teksten gaan opschrijven. (heb er ook nog een aantal mogen ontvangen van familie en vrienden die gewoon té leuk zijn om ze niet met iedereen te delen)
Dit heeft, nu 13 jaar later, geresulteerd in deze verzamelbundel.
De naam ‘Monsterlijk leuke Uitspraken’ is voortgekomen uit ‘t feit, dat ik mijn kinderen vroeger wel eens kleine monstertjes noemde. (inmiddels zijn het grote monsters van 16 en 14)
Mocht je zelf leuke uitspraken van jouw kinderen willen noteren als een mooie herinnering, is er in dit boekje, per levensjaar, uitgebreid plek voor vrijgemaakt.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek.
Het is vanaf 26 september as. te koop via Bol.com

Schrijver:                 Marieke Broeke
Illustrator:               ST!NNDES!GN
Uitgever:                 Brave New Books
ISBN nr:                  9789402180848
Pagina's:                 101
Taal:                         Nederlands
Formaat:                 17 x 24 cm paperbook
Prijs:                        € 17,95
Terug naar boven