De jurkjes met print hebben een gelimiteerde oplage: per jurk worden er maar 2 stuks geprint en geproduceerd, daardoor dus écht UNIEK! Ze zijn voorzien van verschillende ST!NNDES!GN unieke, decoratieve, kleurrijke, geschilderde of computer bewerkte grafische prints.
jurk Zina A
jurk Zina A
jurk Zina A
jurk Zina A
jurk Zina B
jurk Zina B
jurk Zina B
jurk Zina B
 De jurken zijn casual, zakelijk als feestelijk te dragen. Met als voordeel dat je waarschijnlijk de enige bent met zo’n uniek exemplaar op wat voor gelegenheid dan ook!
Zou je een andere print, dan hierboven getoond, op een jurk willen zien, bekijk dan de prints in de verschillende printshops, maar ook de ontwerpen van de shawls of canvasdoeken kunnen op de jurken worden geplaatst:
De prints van de jurken op de foto, kunt u eventueel ook laten uitwerken in een andere kleur. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.
Interesse? Contact STINNDESIGN en benoem de naam van de print en de maat die u zou willen bestellen. Ik neem dan zsm contact met u op!
Verkrijgbaar in de maten: XS . S . M . L . XL
Prijs: € 55,- (excl. eventuele verzendkosten, incl. btw) Als er 2 stuks per print zijn verkocht, verdwijnt het ontwerp van de limited edition pagina voor verdere verkoop van dit design voor de jurken. Verwachte levertijd: 2 tot 3 weken (ivm drukken van de stof en fabricage tijd jurk) Elke jurk is met de hand gesneden en genaaid ná het afdrukken van de print, om een ​​echte all-over-print te garanderen.De uitsnede van de print kan in werkelijkheid iets afwijken van de foto, dit is afhankelijk van de gekozen maat. Stiksel keuze is zwart of wit.
82% polyester / 18% spandex. Gewicht stof: 224 g / m² (6,61 oz / yd²). Bedrukt, gesneden en met de hand genaaid. Materiaal heeft een stretch in vier richtingen, wat betekent dat de stof zich uitstrekt en herstelt op de dwars- en lengtekorrels. Gemaakt met soepel, comfortabel microfiber garen.
Welke maat heb je zelf? Zie maattabel in centimeters (maten rondom gemeten):
Welke maat jurk moet je bestellen? Zie tekening en maattabel in centimeters:

NOG MEER BEKIJKEN?

Terug naar boven